ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάλλον δεν τον… ενημέρωσαν καλά τον Αχιλλέα!

Η φράση στην ανακοίνωση του Βόλου: «με ορατό τον κίνδυνο να παραμείνουμε, από τον Αύγουστο ακόμη, χωρίς ευρωπαϊκή εκπροσώπηση» φανερώνει την ασχετοσύνη τους.

Στη ζωή εάν δεν ψάξεις κάτι, εάν τα λες όπως σε βολεύουν και όχι όπως είναι τα πράγματα, κάνεις προπαγάνδα. Η οποία κάπου αποσκοπεί. Εκτός κι αν έχουν πληροφόρηση από τα Μέσα που δεν ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Αυτά που πάντα κάτι ένα πράγμα. Ψάχνουν να κάνουν πόλεμο στο Θρύλο! Και με την αλήθεια είναι τσακωμένοι!

Αποκορύφωμα η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου. Με θέμα τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή, η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ακόμη και τώρα, με ορατό τον κίνδυνο να παραμείνουμε, από τον Αύγουστο ακόμη, χωρίς ευρωπαϊκή εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός Πειραιά…»

Ρε παιδιά, μάλλον δεν σας τα είπαν καλά! Ή δεν είχατε καλή πληφορόρηση. Μετά την πρόκριση του Θρύλου κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, οι πρωταθλητές Ελλάδας «κλείδωσαν» την ευρωπαϊκή τους παρουσία ως τα μέσα Δεκέμβρη. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με δεδομένη την παρουσία στην Ευρώπη ως το τέλος του 2021. Το μοναδικό που δεν είναι γνωστό ακόμα είναι η διοργάνωση που θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός.

Αλλά όταν βγαίνουν ανακοινώσεις από άσχετους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ισχύει για την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, τί να περιμένει κανείς! Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο! Καλή η προπαγάνδα τους, αλλά δυστυχώς για εκείνους, τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Γι’ αυτό και οι φίλαθλοι στην περιοχή τους, τους έχουν γυρίσει την πλάτη Σε ποιές; Μα στις ομάδες που μετά βίας κόβουν 300 εισιτήρια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button