ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Τρουά δεν κάνει πίσω για τον Σισέ

Νέο δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει πώς η γαλλική ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ ακούγεται αρκετά τα τελευταία 24ωρα στη γαλλική αγορά. Ο 26χρονος αμυντικός κέρδισε πολλούς πόντους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά τη θητεία του στη Σεντ Ετιέν, στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Μια ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Τρουά.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε ρήτρα με τους «στεφανουά», αλλά τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ποσό που δεν μπορούσε να καταβάλει η γαλλική ομάδα. Με αποτέλεσμα να κάνει πίσω και να μην μπορέσει, τελικά, να αποκτήσει τον Σισέ.

Η ομάδα που κινείται για τον Παπέ Αμπού Σισέ είναι η Τρουά. Η γαλλική ομάδα έκανε τις πρώτες προτάσεις στον Ολυμπιακό, αυτές τις απέρριψαν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά οι Γάλλοι δεν έχουν κάνει πίσω. Συνεχίζονται να είναι σε ανοικτή… γραμμή με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σε μια προσπάθεια να βρουν τη «χρυσή» τομή με το Θρύλο, ανεβάζοντας την προσφορά τους, για να αποσπάσουν το… ναι του Ολυμπιακού, για την παραχώρηση του παίκτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button