ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λογαριάζουν χωρίς τον Ολυμπιακό!

Ας ρωτήσουν τους εμπλεκόμενους και να μην κάνουν εικασίες.

Πολλά λέγονται, αλλά αυτό ισχύει σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιό του, όταν επιστρέψει στην Basket League.

Η ουσία είναι μία. Ορισμένοι συντηρούν ένα σενάριο που θέλει και τον Ολυμπιακό να είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα έχει η ΕΡΤ τα δικαιώματά τους, ως συμμετέχουσες ομάδες στην Basket League, όταν επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Όμως δεν έχουν κάνει το πιο απλό. Να ρωτήσουν και τους «ερυθρόλευκους» αναφορικά με το θέμα και τί ισχύει, αντί να μεταφέρουν σενάρια που δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα.

Ας δούμε, λοιπόν, τι ισχύει… Ο Ολυμπιακός πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, είχε συμβόλαιο με την Cosmote TV, το οποίο έχει «παγώσει» από τη στιγμή που δεν είναι ο σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία. Εάν τώρα έρθει η στιγμή και ο Ολυμπιακός ανέβει στην Basket League και αποφασίσει να παίξει στο πρωτάθλημα -με τους υπάρχοντες «όρους» δεν θα συμβεί- τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά από ό,τι λένε διάφοροι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βολιδοσκοπήσουν τις προσφορές που θα έχουν, αλλά όλα δείχνουν πώς θα παραμείνουν στο συνδρομητικό κανάλι. Καλύτερα, λοιπόν, να τελειώσουν ορισμένοι να συντηρούν αυτά τα σενάρια για τον Θρύλο και την ΕΡΤ.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close