ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαλαλαλα… ZVEEEZDA… λαλαλαλα… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (video)

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 73-65 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με τους Σέρβους να χάνουν μόνο στο παρκέ και πουθενά αλλού. Γιατί κάθε λεπτό, ακόμη και πριν το τζάμπολ, αν υπήρχε ένας νικητής αυτός ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού, όπως θέλετε διότι ως καλοί οικοδεσπότες υποδεχθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αδέλφια μας από την Σερβία.

Πως να ψάξεις να βρεις νικητή και ηττημένο στο παρκέ όταν στην εξέδρα παραδόθηκαν και μάλιστα… δωρεάν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και συμφιλίωσης ανάμεσα στους φίλους δύο ομάδων που πολλές φορές έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στις χαρές και στις λύπες.

Δεν το έχει ξεχάσει κανείς από τις δύο πλευρές και μάλιστα φρόντισαν οι παλιότεροι να το περάσουν στους νεότερους. Εξού και οι πιτσιρικάδες που έφταναν στο ΣΕΦ φορώντας μπλουζάκια Orthodox Brothers με τα σήματα και του Ολυμπιακού και του Αστέρα.

Σε ποιο άλλο γήπεδο του κόσμου οι οπαδοί των δύο ομάδων τραγουδούν το ίδιο σύνθημα και στα ελληνικά και στα σέρβικα; Σε ποιο άλλο γήπεδο του κόσμου βλέπεις πανό και από τις δύο ομάδες δίπλα δίπλα. Και φυσικά, δύσκολο έως ακατόρθωτο να βλέπεις οπαδούς και από τις δύο ομάδες δίπλα δίπλα αγκαλιά να πανηγυρίζουν το καλάθι ή να χειροκροτούν την προσπάθεια και των δύο ομάδων.

Όλα αυτά τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς τα παρέδωσαν απόψε το βράδυ οι κορυφαίοι ερυθρόλευκοι οπαδοί του κόσμου όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Ευχαριστούμε για όλα, αδέρφια! Πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούμε να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε τις ομάδες μας μαζί! Ραντεβού στο Βελιγράδι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button