ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αnd what about Λοτζέσκι;

LOTZEΔεν υπάρχουν πολλά να γράψεις για το …αδερφικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα . Ενα ματς στο οποίο οι Πρωταθλητές  έπαιξαν όσο χρειαζόταν  για να  πάρουν τη νίκη, ένατη στη σεζόν. Ωστόσο,δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον Ματ Λοτζέσκι που ΚΑΙ  σήμερα ήταν εξαιρετικός.

Ο Βελγοαμερικανός διανύει εκπληκτική περίοδο  φόρμας,όντας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας , με ισορροπία στο παιχνίδι του και πραγματικά ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του Θρύλου.

Ο “Λότζε” διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Δεν είναι ,άλλωστε, λίγες οι φορές που ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει ένα παίκτη που απέκτησε αθόρυβα και με λίγα χρήματα απο μία ομάδα η οποία ετοιμάζεται να του στρώσει …χαλί από δολάρια.

Μην ξεχνάμε τον Χάινς, τον Χάντερ,οι οποίοι αφού “έφτιαξαν” το  όνομά τους και βοήθησαν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό μετακόμισαν για ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ αντίστοιχα παίρνοντας πολλά χρήματα.

Και τώρα οι “σειρήνες”  απο ..Καταλωνία ηχούν στα αφτιά του. Ο Μπαρτζώκας τον θέλει, άλλωστε αυτός τον έφερε στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να περιμένει την κλήση  των  διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ.

Η πρακτική βέβαια των Αγγελόπουλων είναι γνωστή και σίγουρα δεν θα αλλάξει, με τους ιδιοκτήτες την ΚΑΕ να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και να μην δείχνουν βιασύνη. Οι πράξεις τους δεν θα έλεγε κανείς ,μάλιστα, ότι δεν τους έχουν δικαιώσει και οι ίδιοι ίσως θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια τους ελπίζοντας ότι άλλο ένα “εργαλείο” τους δεν θα …υποταχθεί στα πολλά  εκατομμύρια από το εξωτερικό.

Ο “Λότζε” ίσως να μην σκεφτεί σαν τον Χάινς ή τον Χάντερ, αλλά δεν θα είναι κρίμα να χαθεί ένας ακόμα  σπουδαίος παίκτης άδικα; Απλά αναρωτιόμαστε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button