ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κύριε Κοντονή, όλα καλά;

Ανακοίνωση με αφορμή το παρασκήνιο των εκλογών της ΕΠΟ εξέδωσαν δύο σωματεία της Ζακύνθου, οι ΑΟ Απόλλων και ΑΠΣ Ζάκυνθος, κάνοντας αναφορές σε «μπράβους»…

Όλη η ποδοσφαιρική κοινόητα της Ζακύνθου «βράζει» για τις «ομορφιές» και τις μεθοδεύσεις που έγιναν στο νησί στο περιθώριο των τελευταώιν εκλογω΄ν της ΕΠΟ

Ανακοίνωση με αφορμή σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδα Μαλιούφα, ο οποίος υποστηρίζεται από την τωρινή διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ σε ανάρτηση μικρού ποδοσφαιριστή εξέδωσαν δυο σωματεία της νησιώτικης Ενωσης, συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλλόγους Α.Ο. Απόλλων και ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Τα δύο σωματεία στη ανακοίνωσή τους αναδεικνύουν όλο το βρώμικο παρασκήνιο, κάνοντας αναφορές ακόμη και σε μπράβους..

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Σταυρος Κοντονής τί μπορεί να πει άραγε;

Αντιγράφουμε κάποια αποσπάσματα από την ανακοίνωση των ΑΟ Απόλλων και ΑΠΣ Ζάκυνθος, που στις εκλογές φέρονται να ψήφισαν τον συνδυασμό του Μαλιούφα, ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Παρασκευής (25/05) της εφημερίδας «Ημέρας της Ζάκυνθος»:
*** «Στις πιο πρόσφατες εκλογές τους λίγους Ζακυνθινούς Αντιπροσώπους που προσήλθαν να ψηφίσουν θα έπρεπε να τους σέβεστε περισσότερο γιατί οι άλλοι δεν ήταν από το νησί, δεν κατοικούν εδώ, παίζουν αλλού μπάλα… εσείς που έχετε τις διευθύνσεις τους θα ξέρετε καλύτερα που…»
*** «Αλήθεια κύριε Πρόεδρε, θα θέλαμε να ξέρουμε, στην ΕΠΣ υπάρχει κανείς; Δουλεύει κάποιος; Υπάρχει κάποιο ωράριο; ΙΚΑ βάζετε; Δουλεύετε με ραντεβού; Οποτε και να περνάμε δεν βρίσκουμε κανέναν. Μήπως το έχετε κάνει νυχτερινό μαγαζί; (σκεφτήκαμε με τόσους μπράβους που είχαν πλακώσει πέρσι και τα ανοίγεται τα μεσάνυχτα».
***«Οσο για την βρωμιά στην ΕΠΣ, Κύριε Πρόεδρε δεν σας τιμά λόγω του επαγγέλματος. Όπου και να ακουμπήσεις εκεί μέσα (σ.σ. στα γραφεία) λερώνεσαι».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Θυμίζουμε και την ανακοίνωση που είχε βγάλει η νυν αντιπολίτευση της ΕΠΣ Ζακύνθου:
Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Βοά η Ελλάδα, ότι επιτέλους από το νησί του Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ξεκίνησε η πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η απάντηση στις πιέσεις της FIFA για GREXIT ήταν η πτώση της εγκληματικής οργάνωσης … που είχε έδρα την ΕΠΣ Ζακύνθου!!!

Έφτασαν έγκαιρα στο νησί του Σολωμού ξένοι επενδυτές, που ανέλαβαν με το αζημίωτο, να ισοπεδώσουν συνειδήσεις και αξίες χωρίς ηθικούς φραγμούς. Εγκαταστάθηκε στη Ζάκυνθο από 20ημέρου συνεργείο αποτελούμενο από υπόδικο της «ΚΟΡΙΟΠΟΛΙΣ» και μέλη της ORIGINAL, συνεπικουρούμενα από ελεγχόμενες μεγάλες εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος. Εξαγόρασαν σφραγίδες, έγιναν μέλη Ζακυνθινών σωματείων και τους εκπροσώπησαν στην εκλογική αναμέτρηση στις 03-04-2016 για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ως εκ τούτου κριθήκαμε για τη δουλειά μας από αγνώστους, μη Ζακυνθινούς από κάθε περιοχή της Ελλάδας, όπως:
Α.Ε. Καλαμακίου, εκπρόσωπος Πινκερίδης Χρήστος
Νέα Σάντα, εκπρόσωπος Ταβουλάρης Βασίλειος
Αργάσι, εκπρόσωπος Γεωργαντόπουλος Κωνσταντίνος
Έσπερος, εκπρόσωπος Παπαδημητρίου Χρήστος
Ζακυνθιακός, εκπρόσωπος Ζαφειρόπουλος Γεώργιος
Παναρτεμισιακός, εκπρόσωπος Βαρβαρέσου Μικέλα
Αχιλλέας, εκπρόσωπος Σελληνιωτάκης Ευάγγελος

Δεν ενδώσαμε σε ανήθικες προτάσεις. Δεν μας συγκίνησε ο χαρτοπόλεμος των πεντακοσάευρων, που έριχναν «εν είδη» φέιγ-βολάν. Δεν κιοτέψαμε σε προκλήσεις. Δεν απεμπολήσαμε τις αρχές και τις αξίες του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Χειροκροτήσαμε!!! Την αναγγελία του νέου προέδρου για επικείμενη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, ύψους 20.000€ στην ένωση (για να καλυφθεί η προεκλογική εκστρατεία του).

Πέσαμε όρθιοι και κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι, αφού κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν με τους λεγεωνάριους της ORIGINAL, να εκμαυλίσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπηρετήσαμε το χώρο επί δεκαέξι έτη, χωρίς τον παραμικρό υπαινιγμό ουδενός, χωρίς νοθευμένα πρωταθλήματα, με πειθαρχικές αποφάσεις άμεμπτες και οικονομική διαχείριση διαυγή, με θετικό πάντα πρόσημο.

Ασφαλώς λάθη και παραλήψεις μπορεί να επισημανθούν, απαλλαγμένα όμως από κάθε σκοπιμότητα. Αυτά αποδεικνύονται επίσημα από συνελεύσεις διοικητικού- οικονομικού απολογισμού για όλα τα χρόνια της θητείας μας. Είμαστε γνωστοί Ζακυνθινοί ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο από τα γεννοφάσκια μας.

Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. να μην βρουν μπροστά τους τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν για την εκλογή τους. ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες, που υπεσχέθη στις ομάδες μας.

Παραδίδουμε μια οργάνωση υγιή σε όλους τους τομείς, αποξενωμένη από κάθε είδους βαρίδια. Ευχαριστούμε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες του νησιού μας, για την κατά καιρούς στήριξη και εμπιστοσύνη τους. θα παραμείνουμε στο ησί παρακολουθώντας πάντα το άθλημα.

Οι ξένοι επενδυτές έφυγαν (έχουν άλλωστε άλλη εργολαβική δουλειά να διεκπεραιώσουν, σε άλλο νομό της Ελλάδας). Επιτέλους άθελά μας συντελέσαμε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αφού η απομάκρυνση της εγκληματικής οργάνωσης … της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι γεγονός.
Ζάκυνθος 07-04-2016
Με τιμή,
Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου
Κλαυδιανός Χαράλαμπος
Μαρίνος – Ξανθός Κωνσταντίνος
Κλάδης Διονύσιος
Κωστάκης Κωνσταντίνος
Παπαδάτος Τιμόθεος
Λεονταρίτης Νικόλαος
Κοτσώνης Ανδρέας»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button