ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Αυστρία ο Θρύλος

Ξεκινάει η δουλειά στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα μας μετά από δύο μέρες εργομετρικών εξετάσεων μετέβη στην Αυστρία και το Ζέεφελντ εκεί όπου θα γίνει το… αρχικό «χτίσιμο» της νέας σεζόν!

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της αποστολής συγκεντρώθηκαν το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αφού… πέταξαν για Μόναχο, εκεί τους περίμενε το πούλμαν της ομάδας, το οποίο τους μετέφερε στο Ζέεφελντ. Πλέον, ξεκινάει η σκληρή δουλειά για τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Θυμίζουμε ότι οι 20 παίκτες που ταξίδεψαν σε πρώτη φάση είναι οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Στις 20 Ιουνίου, θα ενσωματωθούν, με την υπόλοιπη αποστολή, απευθείας στο Ζέεφελντ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Θρύλου, πλην των Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις απευθείας στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Βέλγιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button