ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούγιας: “Ηταν δική μου επιλογή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο”

Ο Αλέξης Κούγιας είναι και επίσημα  σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό ως αντιπρόεδρος  της ΠΑΕ  και νομικός σύμβουλος της ομάδας και σε γραπτή του δήλωση έκανε γνωστές τις προθέσεις του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας: 

«Η επιστημοσύνη μου, η ηθική υποδομή της προσωπικότητός μου, η παθολογική αγάπη μου για το καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο, το οποίο έχω υπηρετήσει και πληρώσει με εκατομμύρια ευρώ επί 41 χρόνια  ως ιδιόκτητης και πρόεδρος ιστορικών ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, Η ΑΕΛ και τώρα η ομάδα της γενέτειρας των γονέων μου, η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, δεν είχαν ούτε θα έχουν ποτέ χρώμα.

Διαχρονικά και κάθε μέρα με παρακαλούσαν και με παρακαλούν να αγοράσω και να διοικήσω όλες τις ιστορικές και αξιόλογες ελληνικές ομάδες, ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ, Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΚΥΡΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ, ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που όλα αυτά αναγνωρίστηκαν από τον κορυφαίο Έλληνα και διεθνώς αναγνωρισμένο εφοπλιστή και Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι θα αντιληφθούν τι σημαίνει για τον τεράστιο ελληνικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή η κυρίως ανθρώπινη συνεργασία.

Όλες οι ιστορικές ομάδες που από το 1981 αγόρασα – διοίκησα, είχαν πάντοτε ποδοσφαιρική, διοικητική και κυρίως οικονομική υγεία, αφού ουδέποτε οποιαδήποτε από αυτές επτώχευσε και διελύθη επί των ημερών μου και, όταν εγώ αποφάσιζα να αποχωρήσω, όλες ήταν σε ανώτερες κατηγορίες από αυτές που τις παρέλαβα, με προπονητικά κέντρα, με ανακαινισμένα γήπεδα και πρωτοπόρες στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button