ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Αλητεία τέλος! Προφορική μήνυση κατά Μανούχου!»

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός θα υποβάλει μήνυση κατά του ρέφερι της αναμέτρησης με την Κηφισιά και του VARίστα Παπαδόπουλου για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα
προχώρησε ο Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Σε νέες δηλώσεις που καταδεικνύουν το κλίμα αγανάκτησης που επικρατεί στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είχε δώσει πρόσφατα, θυμίζουμε, συνέντευξη Τύπου, ενώ είχε μιλήσει και μετά το ματς με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Καισαριανής έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν προφορική μήνυση κατά του διαιτητή Μανούχου, των βοηθών του και πιο συγκεκριμένα του VARίστα Παπαδόπουλου για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα.
«Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό, που δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Είπαμε στην αστυνομία ότι δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλει προφορική μήνυση για αλλοίωση αγώνα, που υπάρχει στο στοίχημα. Αυτό μέχρι τέλους, θα μιλάμε με έργα.
Υπήρχε έντονος προβληματισμός, για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι, αν θα έπρεπε μετά την ακύρωση των δύο γκολ και την αποβολή του Ρέτσου να φύγουμε, δεν υπάρχει καμία από τις δύο.
Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο, εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες, κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες, που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα, παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button