ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα και το VAR της έχουν νέους κανονισμούς!

Κανένας ίχνος ντροπής δεν έχουν στην… εξυγίανση κι αυτό φάνηκε για μια ακόμα φορά.

Το χέρι δεν μετράει για το οφ σάιντ, αλλά ο Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν διαφορετική άποψη.

Βιάστηκε ο νέος αρχιδιαιτητής να καλύψει τον Καραντώνη, τον Κοτσάνη, τον Απτόσογλου! Πρωί-πρωί Δευτέρας εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτητίας ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τη φάση και να ενημερώσει πώς η διαιτητική ομάδα έκρινε σωστά και πώς υπήρχε παράβαση στη φάση. Έλα, όμως, που ακόμα και η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει, είναι γεμάτα με… κενά.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα, ο ώμος του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα καλύπτει τον ώμο του Ελ Αραμπί! Το χέρι του Μαροκινού προεξέχει έναντι του χεριού του ποδοσφαιριστή της ομάδας των Ιωαννίνων. Ακόμα και η φωτογραφία με το καρέ που έδωσε η ΚΕΔ, δεν δικαιώνει όσα λένε οι άνθρωποι της Επιτροπής Διαιτησίας.

Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική. Και 1.000.000 φορές να την δει κανείς, ακόμα κι αν την εξετάσει από όλες τις οπτικές γωνίες που υπάρχουν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ο ώμος του Ελ Αραμπί να είναι ακάλυπτος σε σχέση με εκείνον του αμυντικού της ομάδας των Ιωαννίνων. Ακόμα και η βοηθητική γραμμή που έχει βάλει το σύστημα VAR υποδεικνύει ότι δεν ισχύει αυτό που είδαν ο Κοτσάνης και ο Απτόσογλου. Οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι, φάνηκε αυτό από την πρώτη στιγμή.

Επειδή υπάρχει πλέον διακοπή στο πρωτάθλημα, ας το εκμεταλλευτεί ο δημοσιοσχετίτης Κλάτενμπεργκ, που αντί να ηγείται της ΚΕΔ έχει καταλήξει να είναι μια τηλεπερσόνα της διαιτησίας, ώστε να εξηγήσει σε όλες τις ομάδες τι ισχύει με αυτές τις φάσεις. Όχι τί ισχύει για την δική του ΚΕΔ! Αλλά τι αναφέρουν οι νόρμες της UEFA και της Επιτροπής Διαιτησίας των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Να μάθουν όλοι, τελικά, αν το χέρι μετράει για το οφ σάιντ ή όχι. Διότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στα σεμινάριά της, έχει αναφέρει πώς το χέρι δεν υπολογίζεται! Μόνο για την ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ μετράει!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button