ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοντά στα παιδιά ο Μάντζαρης

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος επισκέφτηκε με δώρα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μοίρασε δώρα και αυτόγραφα ενώ έβγαλε και αρκετές φωτογραφίες με τα μικρά παιδιά.

«Οι ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» και προσωπικά ο Αργύρης Παπανικολάου ευχαριστούν «τους Βαγγέλη Μάντζαρη για την συνεισφορά του και την συνεχή παρουσία του στο Νοσοκομείο Παίδων. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα το Olympiacos BC Official Store και τον Φίλιππο για τα δώρα τους. Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον team manager Νίκο Κατσιούρα για την φανέλα που δώρισαν με τις υπογραφές των Πρωταθλητριών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Και επιπρόσθετα το ζαχαροπλαστείο ”Αμαρυλλίς” στον Πειραιά για τα ωραία γλυκά που προσέφερε για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Τέλος, να ευχηθούμε όλοι μας να τελειώνουν τα βάσανα των μικρών μας φίλων και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τη δωρεά οργάνων. Είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα και να μην περιμένουμε να συμβεί κάτι σε δικό μας άνθρωπο, ώστε να ψάχνουμε εμείς για δότη. Βγαίνοντας από την Μονάδα αυτή καταλαβαίνουμε ότι όλα τα προβλήματα είναι πολύ μικρά, μπροστά στον αγώνα αυτών των ΜΙΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button