ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κολυμβητήριο: Ένα όνειρο δεκαετιών πραγματοποιείται!

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε το οικόπεδο στο οποίο θα κατασκευαστεί το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο που τόσα χρόνια στερείται.

Ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει σάρκα και οστά! Η ομάδα που τόσα χρόνια έχει προσφέρει τόσα πολλά τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο, μέχρι τώρα δεν είχε δικό της γήπεδο. Άξιο απορίας όλων των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι πώς αυτή η ομάδα έχει επτά ευρωπαϊκά τρόπαια ενώ αγωνίζεται σε ένα γήπεδο πέρα για πέρα κατώτερο του επιπέδου της.

Εδώ και καιρό, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός παλεύει με μεθοδικές κινήσεις να βρει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει για δεκαετίες την ομάδα. Αυτός ο στόχος αρχίζει να υλοποιείται σε πρώτη φάση με την εύρεση του χώρου όπου θα κατασκευαστεί – βάσει πληροφοριών – ένα συγκρότημα κολυμβητηρίων, το οποίο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα της Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν θα είχαν προχωρήσει αν δεν υπήρχε πάντα η εγγύηση και στήριξη του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επί σειρά ετών έχει τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό υπό την προστασία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι. Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος. Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Μιχάλη Κουντούρη: «Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button