ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κοκκίνισε» το Λονδίνο

Άλλη μια φορά που ο λαός του Θρύλου θα κάνει… απόβαση σε μια ξένη χώρα. Ειδικότερα σε μια πόλη που τα τελευταία χρόνια ο Θρύλος μετρά διαδοχικές νίκες. Για την ακρίβεια στο Λονδίνο. Απόψε ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Ωστόσο, ο 12ος παίκτης δεν θα είναι απλά εκεί. Αλλά θα δώσει δυναμικά το «παρών». Για να κάνει και πάλι τη διαφορά. «Κοκκίνησε» το Λονδίνο.

Στα… κόκκινα και το Λονδίνο!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι στις εξέδρες του «London Stadium». Εξάλλου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης δεν θα είναι μόνο εκείνοι που πήραν τα εισιτήρια από τους «ερυθρόλευκους». Διότι υπάρχουν και αρκετοί που έχουν προμηθευτεί μεμονωμένα ή που μένουν μόνιμα στην αγγλική πρωτεύουσα ή τη Μεγάλη Βρετανία. Επομένως, η «ερυθρόλευκη» κερκίδα θα είναι για μια ακόμα φορά πολύ δυνατή.

Άρα σε αυτή τη μεγάλη «μάχη» ο Θρύλος θα έχει και πάλι έναν πολύ δυνατό συμπαίκτη. Καθώς αυτός δεν κάνει απλά τη διαφορά. Αλλά αλλάζει τα δεδομένα. Κατά συνέπεια, θα δώσουν ώθηση στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του. Ώστε να παλέψουν, να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα μια κοντά στον ευρωπαϊκό τους στόχο! «Κοκκίνησε» το Λονδίνο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button