ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοίτα ποιοι μιλάνε για τη βαθμολογία

Μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους κάνουν στο Βόλο. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν θέλει να πιστέψει κανείς πώς βγήκαν μπροστά για να καλύψουν την ανυπαρξία κάποιων φίλων τους από το Βορρά! Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης! Αλλά και για τη διαφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Κοίτα ποιοι μιλάνε για τη βαθμολογία.

Κοιτάει ποιος μιλάει!

Χθες διεξήχθη το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση η ομάδα του Βόλου για τη διαιτησία στο ματς. Μάλλον τους «πονάει» πολύ ο Ολυμπιακός όταν νικά. Δεν το αντέχουν οι άνθρωποι! Κάνει την καθημερινότητά τους δύσκολη. Να βλέπουν συνεχώς το Θρύλο να πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, την ώρα που οι ομάδες που συμπαθούν παραπάνω στο Βόλο να είναι στο -15, στο -22 και η διαφορά να μεγαλώνει ακόμα!

Πήρε και θέση για τη «μάχη» του πρωταθλήματος

Αυτό είναι θράσος! Δεν μιλούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και «μιλούν» οι… άσχετοι με το θέμα. Στην ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου, τονίζει μεταξύ άλλων: «Η νοοτροπία μιας ομάδας να παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά και όχι με 5 όπως αξίζει…». Αυτό δεν αξίζει ούτε να σχολιαστεί! Ποιός ήταν ο εμπνευστής αυτής της πρότασης; Ο αφανής «ισχυρός άνδρας» της ομάδας της Μαγνησίας, ο «μεταφραστής» της! Ποιός άλλος!

Δεν μπορεί να «χωνέψει» πώς ακόμα και σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν είχε απόδοση αντίστοιχη με τα προηγούμενα χρόνια, κάνει… πάρτι στο πρωτάθλημα. Είναι στο +15 από τον ΠΑΟΚ και στο +22 από την ΑΕΚ. Αυτούς που έλεγαν πώς πάνε για τον τίτλο! Και σχολιάζει τη βαθμολογική διαφορά στη Super League. Η διαφορά είναι στο +15 από τον δεύτερο της βαθμολογίας και δεν την αμφισβητούν οι συνδιεκδικητές του Θρύλου, αλλά οι… τρίτοι! Κοίτα ποιοι μιλάνε για τη βαθμολογία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button