ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Το νέο πρωτάθλημα της Volley League μετρά αντίστροφα για την έναρξή του. Ωστόσο, υπάρχουν πιο ορισμένα δεδομένα. Καταρχάς έγινε γνωστή η ημερομηνία που θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Η κλήρωση στην Καλαμάτα

Λοιπόν, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ που έγινε, έβγαλε ορισμένες ειδήσεις. Δηλαδή, η πρώτη έχει να κάνει με την κλήρωση για τη Volley League 2023-24. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε αυτή να πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα. Ειδικότερα, στις 11 Σεπτεμβρίου. Επίσης, έγινε συζήτηση για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Αλλά από τα σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν και η κατάσταση με την ΑΕΚ. Λοιπόν, αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ και το νέο πρωτάθλημα

Ειδικά αυτή θα έχει χρονική διάρκεια λίγων ημερών. Μιας και η καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 4 Αυγούστου. Ώστε, η ΑΕΚ να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη. Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Δηλαδή η Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. δεν θα κάνει αποδεκτή την αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button