ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείνει» στη Ρεάλ ο Χάντερ!

xanter

Μια ανάσα από τη μετακίνησή του στους «Μeρένχες» φέρεται να απέχει πλέον ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για συμβόλαιο διετούς διάρκειας φέρεται να βρίσκεται πλέον ο Οθέλο Χάντερ!
Σύμφωνα με το έγκυρο «eurohoops.net» ο 31χρονος Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε διαδικασία οριστικής συμφωνίας με τους «Μερένχες», για τα δύο επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος σέντερ του Θρύλου, ο οποίος εδώ κι ένα μήνα «πολιορκείται» από την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης αν και αρχικά αρνήθηκε την πρώτη πρόταση των Καστιγιάνων, μετά από νέα βελτιωμένη πρόταση της «Βασίλισσας» , η οποία αγγίζει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, φέρεται έτοιμος να απαντήσει καταφατικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιχειρεί να «θωρακίσει» την ρακέτα της, είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Γκουστάβο Αγιόν δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ και το μεγάλο πλεονέκτημα του Χάντερ είναι πως στην ACB λογίζεται ως κοινοτικός (Λιβεριανό διαβατήριο Κοτονού).

Ο Αμερικανός εκπρόσωπος του παίκτη, ο Ντέβιντ Λι, έχει παραχωρήσει πριν λίγο καιρό τα δικαιώματα όλων των πελατών του στην Ευρώπη στον Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ο οποίος έχει προχωρήσει και ολοκληρώνει το ντιλ του παίκτη με την Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Αμερικανό ατζέντη του Χάντερ, αλλά δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ένα πολύ πιθανό σενάριο θέλει την διοίκηση των αδελφών Αγγελόπουλου να γνωρίζει τις εξελίξεις, που έχουν προχωρήσει και με το ποσό που πρέπει να δεσμεύσουν για να τον ανανεώσουν, προτιμούν να κινηθούν προς διαφορετική κατεύθυνση για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόμ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button