ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home, sweet home!

H προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Βέλγιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα με το βλέμμα όλων να έχει στραφεί στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν (ή την Ποντγκόριτσα) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μπέσνικ Χάσι είδε αρκετά από αυτά που ήθελε να δει και εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια της ομάδας. Όπως ιδιαίτερα αισιόδοξα ήταν και τα δείγματα που πήρε τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τα φιλικά της ομάδας.

Έχουμε πει και το ξαναλέμε πως αυτές οι αναμετρήσεις έιναι το άλφα και το ωμέγα για τον προπονητή σε πρώτη φάση, για τους ποδοσφαιριστές σε δεύτερη και ας πούμε ότι είναι το… “υποκατάστατο” μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων για τον κόσμο που θέλει να δει τον Ολυμπιακό του πως προετοιμάζεται και πως σκοπεύει να πορευτεί στην συνέχεια.

Στην πραγματικότητα πολλά είδαμε, λίγα καταλάβαμε.

Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Χάσι μπορεί να το έχουμε αντιληφθεί, αλλά στην πραγματικότητα μόνο ο ίδιος μπορεί να δει πως θα το εφαρμόσει. Δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν έχουμε πάρει μία πρώτη ιδέα. Τα δείγματα γραφής που έχει αφήσει ο Ολυμπιακός φανερώνουν μία τελείως διαφορετική ομάδα. Μία ομάδα που δουλεύει σωστά, οργανωμένα, με προσήλωση στον στόχο και που παίζει ένα πολύ σωστό ορθολογικό, “στρωτό” ποδόσφαιρο. Γεγονός που όπως έχουμε ξαναγράψει, έλειπε πολύ από το στυλ της ομάδας.

Και να την πάλι η ομάδα στον Πειραιά. Στην βάση, στο σπίτι!

Εκεί θα την δούμε όλοι μας στις 19 του μηνός, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου θα ξαναβρεθούμε για να παρακολουθήσουμε το πρώτο φιλικό επί… Πειραϊκού εδάφους, δίνοντας παράλληλα τις ευχές μας για καλή επιτυχία στον αγώνα για τον τρίτο προκριματικό.

Ότι και να είναι, η ομάδα βγάζει την σιγουριά πως θα εμφανιστεί σοβαρή αλλά και “ψυλλιασμένη” από το περσινό στραβοπάτημα. Μπορεί να μην ξέρουμε τι συστήματα έχει δουλέψει ο προπονητής, μπορεί να μην φανταζόμαστε καν που πηγαίνει το μυαλό του για αυτά τα παιχνίδια, αλλά σε ότι αφορά τουλάχιστον την σοβαρότητα μπορούμε να το πούμε.

Περιμένοντας λοιπόν την Τετάρτη για να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button