ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείδωσε» του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

Ξεκαθαρίζουν οι διαδικασίες στην ΕΠΟ ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου με την περίπτωση του Ψαρόπουλου να μην προχωρά.

Τη στιγμή όπου πλησιάζουμε προς τη διεξαγωγή των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ προκύπτουν όλο και σημαντικότερα θέματα, που αφορούν την επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας. Με το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη να παίζει όλο και πιο δυνατά για την επικείμενη Προεδρία.

Ο Ευρωβουλευτής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 θα είναι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, αφού φαίνεται να έχει πλέον την στήριξη των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με βάση τα όσα προκύπτουν ο Ζαγοράκης, έχοντας τη στήριξη των «μεγάλων» και της Κυβέρνησης θα είναι ο υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Όπως πλέον είναι κατανοητό, αποσύρεται η υποψηφιότητα Ψαρόπουλου, αφού εκτός των άλλων υπάρχει και ζήτημα ορίου ηλικίας με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Ακόμα ένα ζήτημα, ίσως το πιο σημαντικό μετά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις Ενώσεις. Κι όλα αυτά σε μία καίρια χρονικά στιγμή όπου οι ζυμώσεις είναι έντονες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button