ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό δρόμο η υπόθεση Λόπες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας την δουλεύουν καθημερινά και έχουν περισσότερες πιθανότητες πλέον για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Κάθε ημέρα που περνά και όλα λειτουργούν καλά για τους «ερυθρόλευκους» σχετικά με την υπόθεση του Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, δεν είναι πλέον απίθανο να έρθει τελικά στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο (σ.σ.: 2021-2022).

Ο Ολυμπιακός δουλεύει αρκετά αυτή την υπόθεση εδώ και ημέρες και είναι πια σε καλύτερο επίπεδο. Το δεδομένο είναι πώς ο 25χρονος παίκτης δεν θέλει να πάει στην Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του. Όσον αφορά στις Μπενφίκα και Μαρσέιγ που επίσης έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, τα οικονομικά τους θέματα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Με τον παίκτη να εμφανίζεται, όπως λέγεται, θετικός στην προοπτική να έρθει στον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει εκφράσει την επιθυμία του να τελειώσει θετικά το θέμα, άμεσα, με τον Ολυμπιακό. Ούτως ώστε να μην χάσει άλλο διάστημα εκτός προετοιμασίας και να είναι όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμος, αν όλα πάνε καλά και κλείσει η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button