ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιος “Ζορμπάς”;Κυκλώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματσάρα από τα λίγα σήμερα στο Καραϊσκάκη.  Ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου , του Ρουμάνου που μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις προκλητικές δηλώσεις του.   Αλλά ,προσωπικά, σκασίλα μου μεγάλη τι λεει ο Λουτσάσκου, ο παοκ η ο οποιοσδήποτε. Εγώ τον Θρύλο θέλω να κερδίσει και τα υπόλοιπα δεν δίνω δεκάρα. Γράφει ο Redistas

Ο Ολυμπιακός σήμερα πρέπει πολύ απλά και όμορφα να είναι “Ζορμπάς”.  Κυκλώνας δυνατός από την αρχή μέχρι και το τέλος και να μην αφήσει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Ποιότητα έχουμε, παικταράδες έχουμε ,ο κόσμος θα είναι εκεί , όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια για φτηνή κατανάλωση.

Ολη αυτή τη διετία, οι από κει  πάνω έχουν πει και κάνει πολλά εναντίον του Ολυμπιακού. Εχουν πάει  να κάνουν το άσπρο -μαύρο, έχουν πει πολλά ψέματα  και συνεχίζουν  αλλά όλες οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται εντός γηπέδου, εντός των γραμμών. Οπως είπα και στην αρχή.  “Κυκλώνας Ολυμπιακός”.

Προσωπικά την ομάδα δεν την φοβάμαι. Γιατί πολύ απλά έχει παίκτες οι οποίοι έχουν την ποιότητα αλλά και τα “κάκαλα” ακόμα και στα δύσκολα να μην κοτέψουν ,να παίξουν δυνατά και παθιασμένα και  να ανατρέψουν την κατάσταση ακόμα και όταν δεν είναι υπερ τους.

Και απο κοντά ο κόσμος. Ο Πύρινος σου κόσμος που δεν λυγά ΠΟΤΕ…Ολυμπιακέ μαζί σου για την δόξα την τιμή σου, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button