ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Keep Calm and Kill Bill is here

Μετά το 1-1 και καπάκι  την ήττα στην Κωνσταντινούπολη, πολλοί πίστεψαν ότι ο Βασιλιάς απέθανε.. Οταν όμως ο Βασίλης Σπανούλης παίρνει το αγριεμένο του ύφος ποιός άραγε μπορεί να σταματήσει το …τσουνάμι που έρχεται; Keep Calm and Kill bill is here.

Στα δύσκολα,λένε ότι φαίνονται οι αρχηγοί και ο Σπανούλης το ξέρει πολύ καλά το έργο. Οταν η μπάλα “έκαιγε” και ειδικά όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, o kill bill ήξερε τι πρέπει να κάνει.. Στην Κωνσταντινούπολη άρχισε το σοου από τα 6.75, μαζί με την εκπληκτική άμυνα  που δίδαξε ο Σφαιρόπουλος αφήνοντας την  ομάδα  της Αναντολού Εφές για 11 λεπτά χωρίς καλάθι εντός παιδιάς.

Και σήμερα, καθοδηγώντας τον Ολυμπιακό μαεστρικά, σκοράροντας αλλά και μοιράζοντας ασίστ  πήρε την ομάδα από το χεράκι ,όπως έκανε με δύο από τα αγόρια του μετά το τέλος του ματς, οδηγώντας τον Θρύλο στην Πόλη ..Την Πόλη του.

Πέρα όμως από τον Βασίλη, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και σε ένα άλλο Χ Factor  του αγώνα. Τοβν Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο νεαρός, όταν η ομάδα φάνηκε να “κολλάει” στην 3η περίοδο ,με δύο τρίποντα έδωσε πνοή και ψυχολογία, ενώ βοήθησε πολύ και στο κομμάτι -άμυνα.. Και δεν είναι πρώτη φορά που ο Ιωάννης πετυχαίνει καθοριστικά καλάθια δείχνοντας ότι έχει μεγάλη καρδιά -ψυχή και …φρύδια…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button