ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καυτηρίασε Φωτιά και Ραμίρεζ ο Καραπαπάς! [Pics]

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την προκλητική διαιτησία του Φωτιά στην Νεάπολη, αλλά και τη συμπεριφορά του τερματοφύλακα της Κηφισιάς.

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε για ακόμη μια φορά την προκλητική εύνοια της διαιτησίας, ώστε νε ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς στη Νεάπολη με 4-1 στο χθεσινό εξ’ αναβολής παιχνίδι για την Stoiximan Super League.

Μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων από τον Ρουκουνάκη οι Φωτιάς και Τζήλος ανέλαβαν δράση για να τελειώσουν τη δουλειά με πέναλτι ανακάλυψη του Πετκόφ στον Σάντσεζ.

Για τα αίσχη στη Νέαπολη, πήρε θέση και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος καυτηρίασε την διαιτησία του Φωτιά, ενώ άφησε και την αιχμή στον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, Ραμίρεζ για τις καθυστερήσεις που… ξέχασε να κάνει στη χθεσινή αναμέτρηση, εν αντιθέσει με την αναμέτρηση του Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button