ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός και … φουλάρει για δικαίωση!

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Αντιγόνης Σταμολέγκα κατέθεσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

 

Μέσω καίριων επιχειρημάτων ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση κατά της προκλητικής  πρωτόδικης απόφασης της Αντιγόνης Σταμολέκας, που επέφερε μηδενισμό , αφαίρεση ενός βαθμού, αποκλεισμού της έδρας για δύο αγωνιστικές και τσουχτερό πρόστιμο ύψους 38.000 ευρώ

Με τον Θρύλο να αναζητά δικαίωση στην δευτεροβάθμια Επιτροπή.

Μια βαριά ποινή αν και δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν υπήρξε γεγονός που να τον δημιουργήσει καθώς η κροτίδα έπεσε μακριά από το σημείο που βρισκόταν ο Χουάνκαρ. Πλέον η υπόθεση θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή, την οποία στελεχώνουν τρεις εφέτες-δικαστές.

 

Το σκεπτικό της προέδρου του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, Αντιγόνης Σταμολέκας ξεπερνά με νομικά άλματα τόσο το γεγονός ότι η κροτίδα έπεσε μακριά από το σημείο που έκανε ζέσταμα ο Χουάνκαρ όσο και ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν χωρίς την άδεια του διαιτητή Μαρέσκα. Ακόμη, δέχεται τον τραυματισμό του Χουάνκαρ χωρίς βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο!

 

Τρία χαρακτηριστικά είναι τα πιο χαρακτηριστικά νομικά άλματα που κάνει η Αντιγόνη Σταμολέκα : 1) Αναφέρει πως δεν υπήρξε «αποχώρηση» αλλά «απόσυρση» των παικτών του Παναθηναϊκού 2) Δικαιολογεί ότι ο Χουάνκαρ μπορούσε να επιλέξει ιδιωτικό νοσοκομείο, 3) Παραδέχεται ότι τη διακοπή δεν αποφάσισε ο γιατρός του αγώνα αλλά ο διαιτητής. Επίσης, βασίζεται στη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Μαρέσκα που ο Ολυμπιακός αμφισβήτησε και με βάση τον ΚΑΠ δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη, επειδή αντίκειται στο φύλλο αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button