ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aυτοί γνωρίζουν καλύτερα !

Oλους μας πείραξε και όλους μας στεναχώρησε η ήττα από τον Παναθηναϊκό .  Και είμαι σίγουρος ότι  οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας είχαν ακόμα περισσότερους λόγους να είναι στεναχωρημένοι. Θα τολμούσα να πω και απογοητευμένοι αν  έκατσαν να διαβάσουν σχόλια Ολυμπιακών η “Ολυμπιακών” στα social. Προσωπικά με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ  δεν έχω καμία σχέση ούτε τους έχω μιλήσει προσωπικά ,σίγουρα δεν  έχουν την ανάγκη μου να τους στηρίξω η υποστηρίξω αλλά όταν κάτι είναι άδικο  δεν μπορώ να μην βγώ μπροστά.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ έχουν αποδείξει -πολλάκις- ότι έχουν μεγάλη καψούρα με τον σύλλογο και κάνουν τα πάντα για να τον κρατούν  ψηλά. Υπέστησαν απίστευτες αδικίες, δέχτηκαν βρώμικό πόλεμο απο το μπασκετικό κατεστημένο και δημιούργησαν το #μέχριτέλους που έφερε και την ανατροπή του βρώμικου σκηνικού που είχε στηθεί στο Ελληνικό μπάσκετ. Οχι δικαιώθηκαν  αλλά παράδικαιώθηκαν ακόμα και όταν στα δύσκολα αρκετοί και Ολυμπιακοί τους γύρισαν την πλάτη.  Μετά βέβαια έκαναν κωλοτούμπες αλ΄Ιωάννη Μελισσανίδη και αποθέωναν τους Αγγελόπουλους  για το μέχρι τέλους.

Από την άλλη, ο Μπαρτζώκας επέστρεψε  και μαζί του επέστρεψε και η αγωνιστική κανονικότητα. Μία κανονικότητα που είχε λείψει για αρκετό καιρό και ο Μπαρτζώκας την επέβαλλε στα αποδυτήρια και γενικά στο “φαίνεσθε” της ομάδας.  Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επιστροφή στους τίτλους  ,το χτίσιμο ενός τεράστιου επιτυχημένου σερί επι του Παναθηναϊκού και δύο φ4  με τη συμμετοχή σε ένα τελικό όπου εχάθη στις λεπτομέρειες.

Πάμε στα τωρινά. Ο Ολυμπιακός είχε στοχεύσει σε περιπτώσεις που δεν του έκατσαν  για διάφορους λόγους και τους έχουμε εξηγήσει σε άλλα  κκείμενα. Μέσα σε όλα είχε να διαχειριστεί την κώπωση των διεθνών  ,τους τραυματισμούς που ακολούθησαν, με τον ίδιο τον προπονητή να έχει κρούσει των κώδωνα του κινδύνου ελέω κακής προετοιμασίας.

Δεν μπορώ να δεχτώ  ούτε ότι οι Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να κοιτάξουν το καλό της ομάδας ,ούτε ότι ο Μπαρτζώκας είναι τόσο εγωιστής  που δεν θέλει να πάρει παίκτη  για να κάνει τη χάρη στη διοίκηση αν εκείνη δεν θέλει να σπαταλήσει χρήματα. Γιατί και ανανεώσεις έκανε και χρυσοπλήρωσε τον Μιλουτίνοφ, αλλά έφερε και τον Γκος απο τη Ρεάλ . Προσπάθησε με τον Ναν αλλά δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να περιμένει.

Θέλετε να πούμε ότι ίσως χρειάζεται τεσσάρι η γκάρντ;   Μπορεί ναι . Αλλά αλήθεια. Μπορεί  να ξέρει κάποιος καλύτερα απο αυτούς  που “τρέχουν” την ομάδα καθημερινά;  Και να πω και κατι άλλο . Οταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε τον Παναθηναϊκό και είχε σερί 18-1  τα παράπονα και η γκρίνια ξεχάστηκαν . Τώρα ξαναβγήκαν. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός   κερδίσει στη Φενέρ ή στο επόμενο ντέρμπι θα έχουμε αποθέωση   ,σε αντίθετη περίπτωση πάλι γκρίνια.

Με συγχωρείτε  μάγκες αλλά δεν είναι έτσι. Την ομάδα οφείλουμε να τη στηρίζουμε και όχι να την πυροβολούμε στην πρώτη αποτυχία. Μία ομάδα που είναι τρεςμπλούχος ,έχει πάρει Ευρωπαικά και είναι στο τοπ 5 της Ευρωλίγκα. Είναι άδικο για τους Αγγελόπουλους, τον Μαπαρτζώκα ,τους παίκτες. Ας τους στηρίξουμε και αυτοί ξέρουν να μας κάνουν υπερήφανους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button