ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταλυτική παρέμβαση Μαρινάκη για ξένους διαιτητές

Χαμός έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ακατανόητη απόφαση του αρχιδιαιτητή Μπένετ να ορίσει τον Σιδηρόπουλο στο ματς του ΠΑΟ με την ΑΕΚ, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Διότι υπήρχε η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακού, ΠΑΟ, Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και την Ομοσπονδία για ορισμό μόνο ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους ματς. Ωστόσο, ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ προκάλεσε με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου. Τεράστιο μπάχαλο σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Μπαλτάκο να τονίζει πώς πρέπει να αλλάξει ο ρέφερι του προσεχούς ματς. Καθοριστικός και ο ρόλος του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ. Καταλυτική παρέμβαση Μαρινάκη για ξένους διαιτητές.

Η καθοριστική παρέμβαση του Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Λίγκας μίλησε σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Στην ομιλία του, προς τον Τάκη Μπαλτάκο, ανέφερε: «Σήμερα τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα. Καμμιά αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της Super League ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές»! Μια παρέμβαση που έπιασε τόπο. Εξάλλου, ανάλογη στάση είχε και ο ΠΑΟΚ, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση της πλευράς του ΠΑΟ για τον ορισμό Σιδηρόπουλου.

Μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι

Η συνεδρίαση διεκόπη. Αλλά αυτό που αποφασίστηκε ήταν πώς από εδώ και πέρα, μόνο ξένοι διαιτητές θα ορίζονται στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κάτι που ψηφίστηκε ομόφωνα και από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είναι χαρακτηριστικό πώς κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, οι παράγοντες των πέντε ομάδων είχαν αποφασίσει από κοινού να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές στα μεταξύ τους ματς. Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πώς πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα, με τέτοιους ορισμούς που «τινάζουν» το πρωτάθλημα στον αέρα! Η συνεδρίαση διακόπηκε για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος. Καταλυτική παρέμβαση Μαρινάκη για ξένους διαιτητές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button