ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Στη διάθεση και τη αυξημένη προσήλωση των παικτών του εστίασε ο Γιάννης Οκκάς τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό Β’ στο ευρύ 4-0 επί του Ηροδότου.

Στον δρόμο των επιτυχιών συνέχισε να πορεύεται η Κ-23 του Ολυμπιακού, αφού λίγες ημέρες μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΑΕΚ Β’ ακολούθησε η ευρεία νίκη με 4-0 επί του Ηροδότου. Με τον τεχνικό Γιάννη Οκκά να στέκεται στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε. Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button