ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο! »

Την απόυτη ιακνοποίησή της από την συνολική εικόνα τνω παικτριών της εξέφρας εη προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη.

 

Σύνολο ικανό για πολύ σπουδαία πράγματα δημιουργείται στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν χαρακτήρα κι εμφάνισαν πολύ αξιόλογα δείγματα γραφής στο τουρνουά της Σικελίας, το οποίο και κατέκτησαν με την ευρεία του νίκη επί της Νάπολι με 65-49, γεογνός το οποίο χαροποίησε απόλυτα την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, η οποία τις απένειμε τα εύσημα:

«Είναι μια ακόμα νίκη για εμάς εναντίον της Νάπολι που είναι μια σχετικά καλή ομάδα. Θεωρώ ότι παίξαμε στην επίθεση μας πολύ καλύτερα σήμερα από ότι χτες. Η ομάδα δεν είχε πολύ ενέργεια καθώς ήταν και η κούραση αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από χτες αγωνιστικά. Στο μόνο που κολλήσαμε ήταν η ζώνη στο τέλος. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει εναντίον ζώνη;, τώρα έχουμε βάλει κάποια plays και η ομάδα είχε σύγχυση αλλά σε γενικές γραμμές και πάλι το διαχειριστήκαμε καλά. Διαβάσανε τις φάσεις μεμονωμένα με το ταλέντο τους και σπάσαμε και τη ζώνη. Είναι ένα πολύ θετικό συμπέρασμα από τα δυο φιλικά για το που βρίσκεται η ομάδα. Που βρισκόμαστε από τακτική, πως πάμε στην τακτική που έχουμε βάλει, αν πρέπει να αλλάξουμε ή όχι κάτι. Γενικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μόνο θετικά έχουμε να πούμε. Γενικά σήμερα παίξαμε απέναντι σε κοντά σχήματα και στην ψηλή τους αλλά και στις άλλες που υπολοιπόμασταν παίξαμε πολύ καλή άμυνα από μπροστά και δώσαμε πολύ ωραίες βοήθειες και δεν φάνηκε καν αυτό το μις ματς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button