ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμία σκέψη για αλλαγή του Κάνααν

Η παρουσία του Κάνααν δεν είναι, μέχρι στιγμή, αυτό που περίμεναν στον Ολυμπιακό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πώς ο 31χρονος γκαρντ είναι στην… πόρτα της εξόδου από τους ερυθρόλευκους. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Καμία σκέψη για αλλαγή του Κάνααν.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κάνααν

Σίγουρα, οι αριθμοί του Αμερικανού μέχρι τώρα είναι κάτω από τις προσδοκίες που υπήρχαν για τον παίκτη. Με την Άλμπα είχε μόλις 3 πόντους. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάνααν έχει στην Ευρωλίγκα μόλις 4.9 πόντους κατά μέσο όρο. Με ποσοστά 39.1% στο δίποντο και 33.3% στο τρίποντο. Συνολικά είναι στο 36% εντός παιδιάς. Χαμηλά ποσοστά κι αυτό είναι που έχει προβληματίσει περισσότερο. Όμως άλλο ο προβληματισμός, άλλο οι σκέψεις για αντικατάσταση. Καθώς παρότι υπήρξαν ορισμένα σενάρια από διάφορες πλευρές, αυτό δεν «παίζει». Αντίθετα, έχει δοθεί 100% ψήφος εμπιστοσύνης στον παίκτη. Καμία σκέψη για αλλαγή του Κάνααν.

Δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δουλεύουν αρκετά με τον Κάνααν. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και στο ψυχολογικό και στον τομέα της προσαρμογής. Καθώς αυτό επιδιώκουν να αλλάξουν άμεσα. Να «φτιάξουν» τον Αμερικανό γκαρντ, μιας και είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο χρειάζεται κι εκείνος να «απελευθερωθεί» λίγο. Ώστε να βγάλει στο παρκέ αυτά που μπορεί. Επιπλέον, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» είναι σίγουροι πώς αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Έτσι και ο Κάνααν θα μπει στην… εξίσωση των παικτών που προσφέρουν αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button