ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καλούμε τον κ. Μπαλτάκο να πάρει θέση»

Ακόμη ένα ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, ειδικά του Ολυμπιακού Β’, όπου έγιναν διαιτητικά «εγκλήματα» ήταν το χθεσινό με την Κηφισιά. Καθώς αυτή τη φορά σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή ήταν ο διαιτητής Βάτσιος. Έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Ιωάννη Κωστή. Γεγονός που είχε πολλές αντιδράσεις. Αρχικά την αποχώρηση της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού από το χθεσινό ματς. Ακόμη και η Κηφισιά ζήτησε επανάληψη του ματς! Σήμερα ήταν η σειρά του Λεωνίδα Λεουτσάκου να πάρει θέση. Ο πρόεδρος της SL2 αναφέρθηκε στις κακές διαιτησίες και ζήτησε από τους αρμόδιους να κάνουν ό,τι πρέπει. «Καλούμε τον κ. Μπαλτάκο να πάρει θέση».

«Όλοι οι αγώνες να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους»

Στη δήλωσή του, με αφορμή τη διακοπή του ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, τόνισε: «Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την εν γενεί προστασία του ποδοσφαίρου όλοι οι αγώνες, ανεξαρτήτως ονόματος των συμμετεχόντων ή του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει και επιβάλλεται να ολοκληρώνονται μέσα από θωρακισμένο κανονιστικό πλαίσιο και να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των Πειθαρχικών Επιτροπών».

«Καλούμε τον κ. Μπαλτάκο να πάρει θέση»

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών που εξεγείρουν και ανησυχούν το φίλαθλο κόσμο, δημιουργώντας ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και στις συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος. Επισκεφθήκαμε μόλις στις 5/1/2023 τον κ. Μπένετ ελπίζοντας ότι θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Επειδή η SL2 ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από δεκάδες προβλήματα που… κληρονόμησε και ευρισκόμενη ήδη σε στάδιο επανεκκίνησης, χωρίς να υπάρχει περιθώριο λαθών και επιπρόσθετων προβλημάτων, καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button