ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλή η αυτοκριτική αλλά θέλουμε έργα

Ανέλαβε ξανά και ενώπιον των παικτών και του Θεού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ,μίλησαν και οι παίκτες,ιδίως οι παλαιοί, αλλά τώρα τι…Γράφει ο Redistas.

Πως το λέει ο λαός.. Κυριακή κοντή γιορτή.Και ο Βόλος σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Γυρίζει ο διακόπτης; Ιδου το ερώτημα. Ο Μαρτίνεθ φαίνεται πως ξέρει ότι η πίεση έρχεται όλο και περισσότερο.Απ έξω μπορεί να μοιάζει ήρεμος αλλά μέσα του η περδικουλα του το ξέρει.

Από τη διοίκηση δεν βγαίνει κάτι , τουλάχιστον μέχρι τώρα αν και εκτιμάται πως το επόμενο 24 Ώρο θα είναι κρίσιμο.

Το σίγουρο είναι πως η εικόνα της ομάδας ήταν βγαλμένη από μία τραγωδία.

11 παίκτες που μέσα στο γήπεδο,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν ήξεραν πού ήταν,τι έκαναν ,αλλά κυρίως ποιό σύλλογο εκπροσώπευαν ,ένας προπονητής που άφηνε αβοήθητη την ομάδα του να τρώει επιθέσεις και να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον Αλεξανδρόπουλο για τον Ιμπόρα και άλλες τρεις ακατανόητες αλλαγές στο 84.

Τι περίμενε να κάνουν; Να αλλάξουν το παιχνίδι από το 5-0.. Προσωπικά , πιστεύω ότι η αλλαγή τους ήταν προσβολή στους ίδιους τους παίκτες.

Και από την άλλη ,είχαμε 3500 κόσμο από παντού να φωνάζει ασταμάτητα και στο τέλος να κράζει σωστά τους παίκτες για αυτή την εμφάνιση.

Αλήθεια..Σκέφτηκε κανείς αυτά τα παιδιά που έκαναν ολόκληρο ταξίδι και σπατάλησαν χρήματα για την Κ….α τους,τον Ολυμπιακό, να τους αναγκάζει να απογοητεύονται από το πρώτο δεκάλεπτο; Όχι..Ο κόσμος του Ολυμπιακού ΔΕΝ το αξίζει.

Και για να τα λέμε όλα..Δεν είναι κακό να χάσεις ένα ματς με 5-0. Κακό είναι να έχεις πολλά ματς που μοιάζει λίγος. Είτε για να φοράς τη φανέλα ,είτε για να καθοδηγείς από τον πάγκο την ομάδα.

Εγώ δεν θα πω αν πρέπει να φύγει ο προπονητής η οι παίκτες.Υπαρχει διοίκηση και τεχνικός διευθυντής.

Εγώ θα πω ότι όποιος φοράει τη φανέλα η είναι προπονητής,θα πρέπει να καταλάβει το μέγεθος του Ολυμπιακού,τι πρεσβεύει η φανέλα και η ιστορία .

Αλλιώς οποίος δεν μπορεί στο καλό και η Παναγία μαζί του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button