ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Κοίτα να δεις. Το καλοκαίρι τα φίλα προσκείμενα Μέσα στην ΚΑΕ ΠΑΟ έγραφαν πώς «Ο Παναθηναϊκός “χτίζει” και την ατμόσφαιρα της επόμενης ημέρας». Έλα, όμως, πού τα πράγματα δεν είναι όπως έλεγαν τόσο καιρό! Διότι στις ήττες όλα βγαίνουν στη φόρα. Δηλαδή δεν μπορούν να κρυφτούν!  Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Έδειξαν ποιοι είναι!

Λοιπόν, η ουσία είναι πώς οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα. Αλλά για ποια ήττα μιλάμε; Διότι το χθεσινό στο Βελιγράδι ήταν… καρπαζιά. Ειδικότερα από τη στιγμή που 4:18 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ήταν 10 πόντους μπροστά (63-73)! Ωστόσο το ματς πήγε στην παράταση και εκεί η Παρτίζαν νίκησε τον ΠΑΟ! Δηλαδή ένα γερό «χαστούκι» για την υπέρ-ομάδα του Αταμάν. Αν και ο «ηγέτης» Σλούκας δεν βοήθησε στα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, όπως δήλωσε ο Τούρκος κόουτς.

Πράγματι ήταν μια ήττα που δεν μπορούν να την «χωνέψουν» δύσκολα. Οπότε άρχισαν οι ανακοινώσεις. Καταρχάς έφταιξε η διαιτησία! Όμως στα προηγούμενα ματς που «έπαιζαν» οι ρέφερι 90%-10% υπέρ τους, ήταν όλα μια χαρά. Αλλά αυτό δεν είναι πρωτότυπο. Μιας και στα αρνητικά αποτελέσματα πάντα κάτι άλλο έχει πάει στραβά…

Δηλαδή δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα των λαθών ή της κακής απόδοσης των «πράσινων». Στη συνέχεια, στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το θέμα ήταν και το συνδρομητικό κανάλι της NOVA! Ξαφνικά έγιναν… αντί-Παναθηναϊκές οι μεταδόσεις! Όταν χάνεις, όπως έχασαν, όλα τους φταίνε! Κατά συνέπεια όλα τα άλλα είναι για ευρεία… κατανάλωση!

Το πραγματικό τους πρόσωπο!

Επειδή τόσο καιρό είχαν… παραμυθιάσει τον κόσμο, πλέον οι «πράσινοι» έδειξαν ποιοι είναι. Διότι το τελευταίο διάστημα είναι σε μια κατάσταση… σύγχυσης. Όταν έριξαν ένα… καράβι ευρώ για να ικανοποιήσουν τον Αταμάν και έχουν μόνο ήττες εκτός έδρας, πλην Βερολίνου, κάπου πρέπει να στρέψουν τα βλέμματα. Εξάλλου, ήταν και οι μεταγραφές του Μήτρου-Λονγκ και του Πετρούσεφ που μάλλον είναι… αχώνευτες!

Έτσι τον τελευταίο καιρό έχουν ανεβάσει τους… τόνους. Επιπλέον φέτος έχουν… ομαδάρα, αλλά ήδη κανονίζουν τις μεταγραφές του επόμενου καλοκαιριού. Κατά συνέπεια, όλα αυτά δεν είναι δείγματα σοβαρού σωματείου. Επιπρόσθετα, είναι σχεδόν σίγουρο πώς όσο θα περνάει ο καιρός, θα επενδύσουν ξανά στην τοξικότητα. Γιατί έτσι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Επομένως οι κακές συνήθειες δεν φεύγουν τόσο εύκολα! Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button