ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

“Και τώρα η Ραντνίσκι”

Ο στόχος του Κυπέλλου επετεύχθη για την ομάδα Πόλο του Θρύλου..Με την ομάδα του Ιγκόρ Μιλανοβιτς να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και να σηκώνει ψηλά στον ουρανό της Πάτρας το τρόπαιο.

Με τον στόχο του Θρύλου να είναι οι κούπες και οι μεγάλες νίκες ,οι πανηγυρισμοί κρατάνε τόσο όσο.

Πέρα από τον Μιλανοβιτς και οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν ότι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους δεν είναι άλλος από το Τσάμπιονς Λιγκ και το επόμενο εμπόδιο είναι η Ραντνίσκι. Την οποία ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να κερδίσει.

Με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών να είναι ανάλογες

 

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Κάθε κατάκτηση είναι σημαντική και ξεχωριστή. Είμαστε ευχαριστημένοι και ελπίζουμε να έρθουν κι άλλα. Κάτω το κεφάλι, έχουμε ακόμη σημαντικά παιχνίδια. Μας έχει ανοίξει η όρεξη εδώ και καιρό. Προχωράμε. Το Κύπελλο ήταν ένα καλό ορεκτικό».

Γιάννης Φουντούλης: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση. Παίξαμε αρκετά καλά ώστε να εξασφαλίσουμε εύκολα το τρόπαια. Είμαστε στα μισά της χρονιάς. Το Κύπελλο μας δίνει μια ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας τη Ραντνίτσκι για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Φιλίπ Φιλίποβιτς: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά στον ημιτελικό και αξίζουν πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου. Ο τελικός όπως φάνηκε και στο ξεκίνημα είναι ένας τελικός αλλά στη συνέχεια δείξαμε την ποιότητά μας. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια. Εμείς είμαστε ακόμη στην αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε σημαντικό ματς μπροστά μας την Τρίτη. Είναι ευχάριστο να κερδίζουμε ένα τρόπαιο μπροστά στον κόσμο μας και τους θέλουμε κοντά μας και την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Γιώργος Δερβίσης: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, μένουν οι δυο μεγαλύτεροι. Έχουμε συνέχεια και πάμε για τους άλλους δυο στόχους, το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια στην ομάδα».

Κώστας Μουρίκης: «Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός, ειδικά όταν είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σήμερα εμφανίστηκε όπως έπρεπε. Φάνηκε η διαφορά μέσα στο νερό. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Ευχάριστο που είχαμε τον κόσμο μας δίπλα. Έχουμε ακόμη δύο τίτλους να διεκδικήσουμε. Το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Την Τρίτη έχουμε μπροστά μας τον δύσκολο αγώνα με τη Ραντνίτσκι και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ήμασταν στην Πάτρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button