ΜΠΑΣΚΕΤ

Και νέο ραντεβού με Παπανικολάου

Θέληση υπάρχει μεν, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη δε… Η πρώτη συνάντηση του ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου με την πλευρά του Ολυμπιακού δεν είχε αποτέλεσμα. Καθώς έγινε το ραντεβού. Όμως συμφωνία δεν υπάρχει. Επιπλέον, η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές παρέμεινε. Και νέο ραντεβού με Παπανικολάου.

Η πρώτη συνάντηση με την πλευρά «Παπ»

Έτσι, λοιπόν, η συνάντηση του Γιώργου Σκινδήλια με τον ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου απέβη άκαρπη! Μιας και η διαφορά στο οικονομικό που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρέμεινε αγεφύρωτη! Διότι υπάρχει θέληση. Θέληση συνέχειας τη συνεργασία τους. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βάλουν και οι δύο πλευρές «νερό στο κρασί τους». Ώστε να συμπέσουν, η προσφορά του Ολυμπιακού και οι απαιτήσεις του παίκτη. Αλλά είναι ξεκάθαρο πώς υπάρχει θέληση για να δώσουν τα χέρια. Όμως αυτό θα μπορούσε να γίνει στην επόμενη συνάντησή τους. Και νέο ραντεβού με Παπανικολάου.

Νέο ραντεβού με Παπανικολάου

Επομένως, η υπόθεση προχωρά. Μιας και υπήρξε κάτι για το οποίο συμφώνησαν η πλευρά του Ολυμπιακού και η αντίστοιχη του πρώην αρχηγού. Δηλαδή να κάνουν και δεύτερο ραντεβού. Όμως εκεί είναι σχεδόν σίγουρο πώς θα βρεθούν τόσο ο παίκτης όσο και οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Επιπλέον, είναι σίγουρο πώς η ταυτόχρονη παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως και του Παπανικολάου σε αυτό το δεύτερο ραντεβού θα είναι καθοριστική. Μιας και μπορεί να γεφυρώσει τη διαφορά και το deal να γίνει πραγματικότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button