ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναντήσεις με Σλούκα και Παπανικολάου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν. Διότι είναι θέμα ημερών να γίνουν τα ραντεβού με τους παίκτες που έληξαν τα συμβόλαιά τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν αυτά. Συναντήσεις με Σλούκα και Παπανικολάου.

Η κρίσιμη συνάντηση με Σλούκα

Ας αναλύσουμε, όμως, χρονικά τί θα γίνει… Καταρχάς άμεσα είναι η συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα. Εξάλλου, αυτή είναι και η πιο δύσκολη υπόθεση για τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μιας και ο Έλληνας γκαρντ έχει δώσει το στίγμα του. Καθώς δεν είναι θέμα χρημάτων η συνέχεια της συνεργασίας του με το Θρύλο. Σε αυτό το ραντεβού θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Εξάλλου, είναι δεδομένο πώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει ο διεθνής γκαρντ. Ειδικότερα, η συνάντηση του Σλούκα με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιηθεί είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε πιθανότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Ραντεβού» με Παπανικολάου

Αλλά δεν έληξε μόνο το συμβόλαιο του Σλούκα. Καθώς στο ίδιο σημείο είναι και η υπόθεση του Παπανικολάου. Έτσι, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η συνάντηση της πλευράς του αρχηγού του Ολυμπιακού με τη διοίκηση. Επιπλέον, οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο επαφής. Επομένως, είναι θέμα χρόνου τόσο το ραντεβού όσο και η συμφωνία. Διότι είναι σχεδόν σίγουρο πώς στη συνάντηση θα γίνει επίσημη η παραμονή του «Παπ» στο Θρύλο. Ειδικότερα είναι θέληση των προέδρων του Ολυμπιακού, όπως και του παίκτη, να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Συναντήσεις με Σλούκα και Παπανικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button