ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και αν δεν γίνει αυτό…

Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει το μεγάλο του ραντεβού και με την Φενέρ και, κυρίως, με την ιστορία του. Βρίσκεται απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση μετά από μία εξίσου μεγάλη υπέρβαση. Ο άθλος απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σίγουρα δημιουργεί τις προσδοκίες για το τέταρτο ευρωπαϊκό, και παρά το γεγονός ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος αλλά και οι παίκτες πέταξαν από πάνω τους τον όρο “φαβορί” και έδωσαν στον Θρύλο εκείνο του αουτσάιντερ, έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι στις 23.00 όλα μπορεί να είναι διαφορετικά!

Όμως υπάρχει κάτι που δεν θα το αμφισβητήσει κανένας. Ο Θρύλος μας έκανε την μία υπέρβαση πίσω από την άλλη. Τα έβαλε με μεγαθήρια και βρίσκεται ήδη στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η ψυχή, η καρδιά, ο τσαμπουκάς και η λεβεντιά που έχουν αυτοί οι παίκτες αξίζουν χίλια τρόπαια! Μας έκαναν υπερήφανους και αυτό δεν ξεγίνεται! Το χαμόγελο που μας χάρισαν την Παρασκευή δεν συγκρίνεται με τίποτα. Από κει και πέρα, αν τρελάνουν ξανά την Ευρώπη (που ασφαλώς μπορούν να το κάνουν), τότε θα τα ξαναπούμε αμέσως μετά τον τελικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς άλλωστε, και αύριο το πρωί εμείς θα είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δηλαδή ευτυχισμένοι, υπερήφανοι και με την σημαία μας ψηλά που έλεγε και το θρυλικό τραγούδι, οδηγός του Triple Crown του 1997.

Θρύλε μας, οι σκέψεις μας, οι ευχές μας, είναι κοντά σου! Σε αγαπάμε και είμαστε εδώ, δίπλα σου. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και μην σε νοιάζει. Είμαστε όλοι ευγνώμονες για τις στιγμές που μας χαρίζεις!

Και μην ξεχνάμε πως “αν δεν γίνει αυτό, στα… φρύδια μας τα δυο” όπως πολύ σωστά λέει το γνωστό άσμα της εξέδρας, αφού θα είμαστε “πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό”!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button