ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, ποτέ ξανά στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος!»

Ξεκάθαρη προς πάσα κατεύθυνση η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμαπικός, η οποία κατακεραυνώνει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αποφασισμένοι να … κτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να μην αφήσουν τίποτε να πέσει πκάτω πλέον, είναι στον Ολυμπιακό !Η επομένη (14/2) της αποχώρησης από τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, βρήκε την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση, μέσω της οποίας
αναφέρθηκε σε μερικές από τις μελλοντικές τις κινήσεις.

Με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν μεταξύ άλλων πως η ομάδα της θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό σε εγχώριες διοργανώσεις μόνο , αν σφυρίζουν ξένοι διεθνείς διαιτητές στις αιώνιες αναμέτρησης. Παράλληλα, ενημέρωσε πως οι… πόρτες του ΣΕΦ από εδώ και στο εξής θα είναι κλειστές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και πως δεν θα συμμετάσχει σε όποιο παιχνίδι της σφυρίξουν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου.

Παράλληλα, η πειραίκή ΚΑΕ κάλεσε «τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.».

Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναφέρει:

“Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια “κατάρρευσης” της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button