ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήταν άδικο αυτό που έγινε…»

Την φανερή του αντίθεση για όλα όσα συνέβηδαν στην Εθνική ομάδα τα δυόμιση τελευταία χρόνια φανέρωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

 

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος ρωτήθηκε, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα.
«Λείπω 2,5 χρόνια από την Εθνική. Δεν έχω μιλήσει για αυτά που έγιναν γιατί δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Κώστας, ο οποίος είναι σε άλλη ηλικία από εμένα, είναι ένα παιδί που χρειάζεται η Εθνική. Εγώ κοιτάζω τον Σωκράτη, τη δική μου πορεία. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, θέλω να τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό και δεν έχω σκεφτεί τίποτα περισσότερο», είπε αρχικά.
Όταν ρωτήθηκε για το αν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την Εθνική, αλλά τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που υπάρξει νέος προπονητής και αναφερθεί στο όνομά μου και θέλει να μιλήσει μαζί μου, θα μιλήσω μαζί του. Θα του πω τις σκέψεις μου και στο τέλος θα έχουμε μια κατάληξη. Ο Κώστας είναι διαφορετική προσωπικότητα, είναι μικρότερος. Όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ άδικο. Δεν είναι ώρα να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα στις τάξεις της Εθνικής. Υπήρξε σιωπή εκ μέρους μου. Κάθισα στην άκρη, αυτό κάνω και τώρα. Πάντως η αλήθεια είναι μακριά από αυτή που έχει ειπωθεί. Από σεβασμό στην Εθνική δεν βγήκα να μιλήσω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button