ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ισόβαθμοι αλλά και με το φάκελο χαμένο

Το ακούμε και αυτό  τις τελευταίες μέρες, ότι είναι δύσκολο να αγωνιστούν οι ομάδες στο χάντμπολ αλλά για το καλό του αθλήματος πρέπει να αναδειχθεί πρωταθλητής από την ψηφοφορία του ΔΣ, η οποία έχει οριστεί για την Τρίτη 19 Μαΐου. Η εύλογη απορία μας είναι πώς γίνεται να μιλάμε για πρωταθλητή όταν οι ομάδες είναι ισόβαθμες. Αν στα άλλα πρωταθλήματα γκρινιάζουν ομάδες που είναι  δέκα και δώδεκα βαθμούς πίσω, εδώ τι να πούμε…Και το ισόβαθμες εδώ που τα λέμε είναι και σχετικό γιατί ο περιβόητος φάκελος λέγεται  ότι  έχει μείνει στο… συρτάρι επειδή είχε χαθεί. Πρόκειται για τον φάκελο βάσει του οποίου θα δίκαζε η αθλητική δικαστής την  υπόθεση των επεισοδίων της 28ης Μαΐου του 2019, όταν οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επεισόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί ο 4ος τελικός Handball Premier League με τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η αρμόδια δικαστής της ΟΧΕ ακόμα δεν έχει ανοίξει το φάκελο γιατί πολύ απλά δεν τον έχει παραλάβει από τη διοίκηση της ΟΧΕ.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να έχει ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα και να έχει φτάσει στα μισά του δρόμου μαζί με τη διοργάνωση του Κυπέλλου που βρίσκεται στην ημιτελική φάση και ακόμα να μην έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη με την τιμωρία της ΑΕΚ, η οποία δεν δέχθηκε καμία ποινή για τα αίσχη των οπαδών της;

Και εν κατακλείδι, ποιος λέει ότι στην ποινή δύο ή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών εκτός από το χρηματικό πρόστιμο για την Άεκ, δεν θα είχε και τη συνέπεια απώλειας βαθμού σε ένα γήπεδο άδειο χωρίς τη στήριξη του κόσμου της. Συνεπώς οι ομάδες αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκονται ισόβαθμες αλλά υπάρχει αλλοίωση από την μη τιμωρία της Αεκ στα έκτροπα που συνέβησαν.

Σας θυμίζουμε αναλυτικά τα τότε ρεπορτάζ:

Ερωτήματα που αφορούν την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων της 28ης Μαΐου του 2019, όταν οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επεισόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί ο 4ος τελικός Hanball Premier League με τον Ολυμπιακό!

Το σκάνδαλο έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση κι ας έχουν περάσει από τότε οκτώ μήνες και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφύγει την τιμωρία.

Λέγεται ότι η υπόθεση έχει μείνει στο… συρτάρι επειδή χάθηκε ο φάκελος βάσει του οποίου θα δίκαζε η αθλητική δικαστής από τα συρτάρια της ΟΧΕ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια δικαστής της ΟΧΕ ακόμα δεν έχει ανοίξει το φάκελο γιατί πολύ απλά δεν τον έχει παραλάβει από τη διοίκησης της ΟΧΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button