Ισοπαλία για την Ρίο Αβε στο ντεμπούτο του Συλαϊδόπουλου

Το ντεμπούτο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου , είχε θετικό πρόσημο για την Ριο Αβε παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) και τον έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Νασιονάλ Μαδέιρα ..
Ο Έλληνας προπονητής , είχε στην διαθεσή του , παίκτες που ξέρει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο , έχοντας συνεραστεί μαζί τους στον Ολυμπιακό . Ο Συλαϊδόπουλος έπειτα από την επιτυχία του με την U19 του Θρύλου και την κατάκτηση του Youth League , υπήρξε βοήθος προπονητή στην πρώτη ομάδα πλαί στο πλευρό του Μεντιλίμπαρ , για την σεζόν 24-25 , κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν , κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο και έχοντας μια ικανοποιητική πορεία στην ευρώπη .
Ο Συλαϊδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στους Ντόη, Βρουσάι, Αθανασίου και Μπακούλα, ενώ οι Παπακανέλλος και Λιάβας πέρασαν στο ματς ως αλλαγή.