ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ήμουν 27 ετών όταν ήμουν αλκοολικός και ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν»

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά και για το πώς κατάφερε να μείνει μακριά του.

Σε ηλικία 41 ετών ο Ρόι Κάρολ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να αγωνίζεται. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει δώσει αρκετούς αγώνες εντός αγωνιστικού χώρου «χτίζοντας» μία μεγάλη καριέρα.

Ωστόσο ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής του ήταν εκτός των τεσσάρων γραμμών καθώς ο Βορειοϊρλανδός είχε εθιστεί στο αλκοόλ σε ηλικία 27 ετών.

Ο ίδιος σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε στην προσωπική του ζωή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να απεξαρτηθεί επιστρέφοντας στην κανονικότητα.

Συγκεκριμένα είπε: «Το ποτό είχε κυριεύσει τη ζωή μου, δεν ενδιαφερόμουν για κανέναν. Τα πράγματα συσσωρεύονταν και το μόνο που με ένοιαζε ήταν πότε θα πιω το επόμενο ποτό μου. Θα έχανα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, έπρεπε να φύγω μακριά από το σπίτι μας. Περίπου 2-3 χρόνια μετά απλά ξύπνησα ένα πρωί σε ένα διαμέρισμα και είπα “τι κάνω, θα πεθάνω εδώ”. Οπότε πήγα σε ένα ξενοδοχείο κι έμεινα μακριά από το ποτό. Πνευματικά ήμουν αρκετά δυνατός για να φροντίσω τον εαυτό μου και να ξεφύγω από αυτό. Στη συνέχεια έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν Έλληνα ατζέντη που μου ζήτησε να πάω στην Ελλάδα κι επέστρεψα στη γυναίκα μου, που είδε ότι είχα ξεφύγει από το ποτό για μήνες. Πήγα στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΟΦΗ και δεν ξανακοίταξα πίσω από τότε».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Ήμουν 27 ετών όταν ήμουν αλκοολικός και ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν. Νομίζω ότι οι νέοι και οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να μιλάνε όταν παίζουν και οι προπονητές χρειάζεται να τους δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Εγώ ερχόμενος εδώ, θέλω να βοηθήσω αυτούς τους παίκτες. Το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα αν οποιοσδήποτε θέλει να μου μιλήσει οποιαδήποτε ώρα, επειδή το έχω περάσει αυτό. Πέρασα κάποιες σκοτεινές μέρες, ειδικά τα τελευταία 3-4 χρόνια που έπινα. Έχω περάσει οχτώ χρόνια μακριά από το αλκοόλ και θα μιλούσα στον οποιονδήποτε. Αν έρθουν σε μένα, μπορώ να τους βοηθήσω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button