ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η βραδιά που οι Θρύλοι βράβευσαν τον Θρύλο (photostory)

Σε μία εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών βραδιά στο V’ Ammos του γηπέδου “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία υπέροχη και μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή εκδήλωση που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί στην χώρα μας!

Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος βράβευσαν μέσα σε πανηγυρικό και πάνω από όλα οικογενειακό κλίμα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν είναι “σαν μια μεγάλη οικογένεια”, αλλά είναι μία μεγάλη οικογένεια. Μία οικογένεια η οποία απλά διακρίνεται σε τμήματα που αποτελούν τα “παιδιά” του μεγάλου πατέρα τους, του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου!

Και όταν λέμε όλα τα τμήματα εννοούμε όλα! Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη με το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το πόλο ανδρών και γυναικών, το μπάσκετ γυναικών, το τμήμα στίβου, το τμήμα κολύμβησης και άλλα πολλά.

Παρουσία και του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον παλμό στην εκδήλωση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του αγέραστου Θρύλου, Προέδρου των Βετεράνων, Γιώργου Δαρίβα, ο οποίος υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και πως ευχή του είναι να κατακτά παντού τίτλους η ομάδα μας σε όλα τα αθληματα!

Το τμήμα ποδοσφαίρου εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Αντιπρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης και ο Διευθυντης Επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης καθώς και οι Ντάκουλας -Παραγιός, ενώ τον Ερασιτέχνη εκπροσώπησε η Γενική Αρχηγός, Χριστίνα Τσιλιγκίρη

To Redaroume βρέθηκε δίπλα στην μεγάλη αυτή εκδήλωση των θρυλικών μορφών του ερυθρόλευκου παρελθόντος και σας παρουσιάζει ένα photostory της βραδιάς:

Ο Πρόεδρος των Βετεράνων Γιώργος Δαρίβας και ο επίτιμος Πρόεδρος των Βετεράνων, Σάββας Θεοδωρίδης κόβουν την τούρτα των 92 θρυλικών γενεθλίων!

Ο Γιώργος Δαρίβας βραβεύει την ποδοσφαιρική ομάδα. Το βραβείο παραλαμβάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης

Την δική τους χρυσή μπάλα απένειμαν στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη οι Βετεράνοι. Την παρέλαβε ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης παραλαμβάνει το Κύπελλο

Μεγάλη συνάντηση! Ο Πρόεδρος των Βετεράνων Γιώργος Δαρίβας και ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης χαμογελαστοί!

Το βραβείο για την ομάδα του γυναικείου μπάσκετ παρέλαβαν τα κορίτσια μας Μάλτση – Σταμάτη

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης παρέδωσε το βραβείο των Βετεράνων στα κορίτσια της ομάδας πόλο γυναικών. Το Κύπελλο παρέλαβαν η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Οι πολίστες του Θρύλου έλειπαν στην πλειονότητά τους με τις εθνικές ομάδες αλλά το βραβείο παρέλαβε ο Μανώλης Πρέκας.

Η βράβευση της ομάδας Κ-20 ποδοσφαίρου από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Ο νέος διευθυντής ακαδημιών, Κυριάκος Καραταϊδης βράβευσε την ομάδα βόλεί γυναικών. Το βραβείο παρέλαβαν η Κωνσταντίνα Βλαχάκη και ο Team Manager Νίκος Κατσιούρας. Το βραβείο για το βόλεϊ ανδρών παρέλαβε ο κεντρικός Δημήτρης Σουλτανόπουλος και ο Team Manager Νίκος Μαντούβαλος.

Το βραβείο για την ομάδα στίβου παρέλαβε η Στέλλα Νικολαϊδου.

Τέλος από την βράβευση δεν έλειψε και το τμήμα του Πινγκ Πονγκ. Ο επικεφαλής προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης παρέλαβε το Κύπελλο από τους θρυλικούς Παναγιώτη Κελεσίδη, Γιάννη Γούναρη, Νίκο Γιούτσο, Πέτρο Καραβίτη και Μπάμπη Σταυρόπουλο.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button