ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Η Τριφύλλη 3η σερί φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδας

Σπουδαίες επιδόσεις πέτυχε η Ακαδημία πυγμαχίας του Ολυμπιακού στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων που «φιλοξένησε» η αχαϊκή πρωτεύουσα. Η Τριφύλλη 3η σερί φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ξανά Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τριφύλλη

Ο Θρύλος συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες στη διοργάνωση που έγινε στο στο κλειστό «Κ. Πετρόπουλος». Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν τρία μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, δύο χρυσά και ένα ασημένιο! Υπό την καθοδήγηση των προπονητών, Λευτέρη Λειβάδη και Πέτρου Γεωργοβρεττάκου. Ειδικά, η Άννα-Μαρία Τριφύλλη διέπρεψε στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά, στην κατηγορία των 48kg Νεανίδων!

Ακόμη, τα υπόλοιπα μετάλλια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ήρθαν από δύο αγόρια. Έτσι, πρώτος στο πρωτάθλημα στην Πάτρα αναδείχθηκε ο Γιάννης Σκορδίλης (στα 63,5kg Νέων Ανδρών), ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ευάγγελος Μακρυλάκης (στα 75kg Νέων Ανδρών). Η Τριφύλλη 3η σερί φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button