ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Θύρα 7 Ξυλοκάστρου τίμησε τον Αλέκο Αλεξανδρή

Μια ιδιαίτερη βραδιά χθες στο Ξυλόκαστρο για τον Αλέκο Αλεξανδρή που έχει σταματήσει την μπάλα από το 2003.

Η θύρα 7 στο Ξυλόκαστρο, θέλοντας να τιμήσει την προσφορά του Αλέκου στον Ολυμπιακό, βράβευσε τον πρώην άσο του σε ένα ιδιαίτερο χώρο της περιοχής όπου παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συνδέσμου. Ο πρώην άσος του θρύλου υπέγραψε πολλά αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία είχαν φέρει τα μέλη της θύρας 7 , έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια δείπνησε μαζί τους.

Η κουβέντα στο δείπνο δεν θα μπορούσε να μην περιστρέφεται γύρω από τον Ολυμπιακό και την καριέρα του μεγάλου παίχτη. Ήταν μια βραδιά αναμνήσεων, ιδιαίτερα συναισθηματική για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και για τον Αλέκο Αλεξανδρή όπου μοιραστήκανε ιστορικές αναμνήσεις άλλες ευχάριστες, άλλες αστείες και κάποιες δυσάρεστες οι οποίες όμως ήταν και οι λιγότερες. Και αυτό γιατί στα χρόνια που έζησε και έπαιξε ο Αλέκος στην ομάδα, ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο Αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα η βραδιά έκρυβε και μια βράβευση για τον Τιμο Κασσωρη ο οποίος είναι ταμίας και ψυχή του συνδέσμου και όχι μόνο: ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσφέρει κοινωνικά στην τοπική κοινωνία του Ξυλοκάστρου.

Και επειδή η κουβέντα με τις αναμνήσεις ήταν πολύ όμορφη του ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας στην κάμερα δύο από τους αγώνες που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button