ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Η συνέχεια είναι μεγάλη»

Δυστυχώς ο πρωταθλητής δεν τα κατάφερε στο ματς του ΟΑΚΑ. Κυρίως γιατί… πέταξε το πρώτο ημίχρονο, με την πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά. Έτσι παρότι στο δεύτερο ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έκανε την αντεπίθεσή του, δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Όπως εξήγησαν ο προπονητής και ο αρχηγός του Θρύλου, έχει πολύ δρόμο. «Η συνέχεια είναι μεγάλη».

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Μπάμπιτς

«Πολύ δύσκολο ματς, ήταν σαν να ήμασταν άδειοι μετά τα δύο σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια και παίζαμε αργά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κανδύλα

«Τραγικό πρώτο ημίχρονο, σε όλους τους τομείς. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι, απέφυγε τα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την προσπάθεια που κάναμε να το γυρίσουμε, όταν είσαι τόσο πίσω, είναι πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, όπως έχει δείξει. Δεν θα άφηνε εύκολα το πλεονέκτημα των εννέα γκολ να χαθεί. Από κει και πέρα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε περάσει στους 8 της Ευρώπης, έχουμε μπροστά μας άλλες 4-5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Θα τα ξαναπούμε, η συνέχεια είναι μεγάλη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button