ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συνάντηση δύο Θρύλων!

13419064_10209496543071205_4283865081350115499_n

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά είχαν οι δύο παλαίμαχοι πορτιέρο του Θρύλου Σάββας Θεοδωρίδης και Παναγιώτης Κελεσίδης στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη δυνατότητα να θυμηθούν πολλές και μεγάλες στιγμές από την πολυετή τους παρουσία στον Ολυμπιακό είχαν οι Σάββας Θεοδωρίδης και Παναγιώτης Κελεσίδης στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας των πρωταθλητών Ελλάδας!

Οι δύο θρυλικοί τερματοφύλακες που ενώνουν δύο διαφορετικές εποχές, αλλά έρχονται να φέρουν αναμνήσεις αρκετών τίτλων για τον Αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στο Red Store και θυμήθηκαν πολλές μεγάλες στιγμές, που τους ανέδειξαν και τους επέτρεψαν να γίνουν θρύλοι και συλλέκτες πολλών τίτλων υπερασπιζόμενοι την εστία της κορυφαίας ελληνικήςομάδας

Μάλιστα, ο Σάββας Θεοδωρίδης, που εκτελεί πλέον χρέη Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε ορισμένες εξαιρετικές του εμφανίσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
απέναντι στον ΠΑΟ, λέγοντας με τον γνώριμο κατηγορηματικό του ύφος ότι το συγκεκριμένο γήπεδο πάντοτε τον ενέπνεε να κάνει τρομερές εμφανίσεις!

«Για τέσσερα χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν μπορούσαν να μου βάλουν γκολ» έλεγε γεμάτος υπερηφάνεια ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Με τον Παναγιώτη Κελεσίδη, επίσης από την πλευρά του να θυμίζει το κορυφαίο του παιχνίδι στην καριέρα του απέναντι στους πράσινους και συγκεκριμένα το αξέχαστο 0-1 της περιόδου 1972-73!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button