ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συγγνώμη της Burnley Mail στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα γράφτηκαν μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ζήτησε και η Burnley Mail, όπως μετέφερε και η ιστοσελίδα «burnleyexpress».

Μετά την Daily Mail, και η τοπική εφημερίδα απολογήθηκε στον ηγέτη των Πειραιωτών για τα όσα είχε γράψει μετά το συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας ότι πλέον συνειδητοποίησε ότι οι ισχυρισμοί της δεν ανταποκρίνονται τελικά στην πραγματικότητα.

Οι Άγγλοι είχαν κάνει λόγο για παρουσία του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων» στο χώρο των αποδυτήριων των διαιτητών, ωστόσο στο νέο τους κείμενο υπογραμμίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ζητώντας έτσι συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι Άγγλοι τονίζουν στο νέο τους δημοσίευμα:

«Ένα άρθρο στις 25 Αυγούστου έκανε λόγο για παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο χώρο των αποδητηρίων των διαιτητών κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύθηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός αυτός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για οποιαδήποτε δυσφορία που προκάλεσε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button