ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρώτη «μάχη» για τον τίτλο

Πράγματι, η ώρα των τελικών έφτασε. Καθώς για άλλη μια σεζόν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών. Ειδικότερα η σειρά αρχίζει από την αίθουσα 5 του ΣΕΦ, την Κυριακή 14 Απριλίου (15:00, OSFP TV). Η πρώτη «μάχη» για τον τίτλο.

Αρχίζουν οι «μάχες» για το πρωτάθλημα

Αξίζει να σημειωθεί πώς το αυριανό είναι το τέταρτο φετινό ματς των δύο ομάδων. Γιατί έχουν προηγηθεί οι δύο αναμετρήσεις στην κανονική περίοδο, όπως και το νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο στο ένα ματς που έγινε στο ΣΕΦ, τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν 74-61. Κατά συνέπεια, η αναμέτρηση αυτή πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τους τελικούς. Ειδικότερα για το πρώτο ματς της σειράς. Μιας και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Επίσης, είναι σίγουρο πώς η άμυνα θα αποτελέσει το «κλειδί» που μαζί με τον παράγοντα έδρα μπορούν να ωθήσουν τις «ερυθρόλευκες» στο 1-0 στους τελικούς.

Ακόμα, είναι σίγουρο πώς ο κόσμος θα δώσει δυναμικά το «παρών». Για να ωθήσει τα κορίτσια του Θάνου Νίκλα, ώστε να φτάσουν στο στόχο τους. Επιπλέον, μια νίκη θα ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας. Αλλά και θα της μειώσει αισθητά το άγχος που υπάρχει πάντα σε τελικούς, όταν έχει πλεονέκτημα της έδρας. Διότι οι κοπέλες πάλεψαν όλη τη σεζόν για να έχουν το αβαντάζ και θέλουν τώρα να το αξιοποιήσουν ιδανικά. Η πρώτη «μάχη» για τον τίτλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button