ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η προσαρμογή της Άντριους

Λοιπόν πριν από λίγες ημέρες η Άμπι Άντριους ήταν στην Ελλάδα. Καθώς είναι μέλος της αποστολής της Αυστραλίας που προετοιμάζεται για το Παρίσι. Έτσι βρέθηκε στη χώρα μας, για το «Thetis Cup». Επιπλέον, με την Εθνική της πήρε την πρώτη θέση του τουρνουά. Μετά το τέλος του, οι Αυστραλές είχαν μερικές ημέρες… χαλάρωσης. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η διεθνής, αριστερόχειρας παίκτρια. Για να μάθει από Ελλάδα. Διότι τη νέα σεζόν θα είναι παίκτρια του Ολυμπιακού. Η προσαρμογή της Άντριους.

Τα πάντα για την… προσαρμογή της Άντριους

Έτσι το Σάββατο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει λίγο καλύτερα την ελληνική κουζίνα, αλλά και δύο από τις νέες συμπαίκτριές της. Ωστόσο καταλυτική ήταν η Κίσα Γκόφερς. Μιας και η έμπειρη Αυστραλέζα, πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, έκανε τη… δουλειά. Δηλαδή έβγαλε για φαγητό την Άμπι Άντριους. Όμως η παρέα ήταν ερυθρόλευκη. Καθώς μαζί τους συνέφαγαν οι αδερφές Πλευρίτου.

Εξάλλου, η Γκόφερς διατηρεί άριστη σχέση μαζί τους από την εποχή που φορούσε το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Έτσι τους γνώρισε την Άμπι Άντριους. Διότι η τελευταία θα έχει συμπαίκτριες, τόσο την Μαργαρίτα όσο και τη Βάσω Πλευρίτου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία άρχισε ο εγκλιματισμός στην «ερυθρόλευκη» καθημερινότητα. Αξίζει να σημειωθεί πώς τα κορίτσια πάντα βοηθούν ξένες παίκτριες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα στον Ολυμπιακό. Η προσαρμογή της Άντριους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button