ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα ερυθρόλευκα…. ραντάρ η Άμπι Άντριους

Λοιπόν, επειδή ορισμένοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ένα είναι σίγουρο. Πράγματι, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να παραμείνει η ομάδα πρωταγωνίστρια, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Εξάλλου οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει. Ωστόσο θα έχει και συνέχεια. Μιας και οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν σε ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ, για τη νέα σεζόν. Ώστε οι πρωταθλήτριες Ελλάδας να έχουν ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Στα ερυθρόλευκα…. ραντάρ η Άμπι Άντριους.

Έντονο ενδιαφέρον για την Αυστραλή

Κατά συνέπεια, μια παίκτρια που τσεκάρει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν είναι η Άμπι Άντριους. Πιο συγκεκριμένα, η αριστερόχειρας περιφερειακός από την Αυστραλία. Ειδικότερα βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της. Επίσης, είναι στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί πώς η 24χρονη παίκτρια έχει εμπειρία από Ευρώπη. Διότι έπαιξε τη σεζόν 2022-23 στην Ιταλία, με τη Ρόμα. Έτσι, με δεδομένη την αποχώρηση της Ελευθερίας Πλευρίτου για την Ουγγαρία, ο Θρύλος ψάχνει μια παίκτρια για τις θέσεις «1» και «2».

Στα… ραντάρ η Άμπι Άντριους

Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα. Όμως είναι απολύτως σίγουρο οι επαφές που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την παίκτρια, έχουν πάει πολύ καλά. Αντίθετα με το περασμένο καλοκαίρι, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι πιο εύκολο να αγωνιστεί μια Αυστραλή πολίστρια στην Ευρώπη. Γιατί πριν από ένα χρόνο, σε προ-Ολυμπιακή χρονιά, δεν ήταν το ίδιο! Στα ερυθρόλευκα…. ραντάρ η Άμπι Άντριους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button