ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μεγάλη κονόμ….καριέρα!!!

Η μετακίνηση στην ομάδα που ολοι οι παικτες ονειρεύονταν!

Και καπου εδω μπορούμε να αρχίσουμε να γελάμε! Ο ΠΑΟΚ έδωσε τον μοναδικό ποδοσφαιριστή, που μαζί με τους… “εξωποδοσφαιριστές” κρατούν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δεν θα σταθούμε στο τι του απέμεινε! Από… κανόνια έχει κάμποσα για να σφραγίσουν αυτό το… θριαμβευτικό πρωτάθλημα που του δίνουν… σπρωχτά. Πολλά και… ούτε καν ποδοσφαιρικα!

Αλλά ποια είναι η πλάκα! Σηκώθηκε και έφυγε για να πάει στην ομαδάρα που κάθε παίκτης ονειρεύεται! Την Αλ Ιτιχάντ!!! Φοβερές φιλοδοξίες για κονόμα… εεε καριέρα θέλαμε να πούμε! Πραγματικά οι προοπτικές είναι τεράστιες σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό! Σε ομάδα με τεράστιες φιλοδοξίες στην οποία ο Πριγιοβιτς πήγε για να της δώσει την… ώθηση να φύγει από την προτελευταία-τελευταία θέση!

Αυτά είναι… όνειρα! Για… επένδυση, οχο αστεια! Να φεύγεις από ένα πρωτάθλημα που εισαι – όπως είσαι – στον… σπρωχτοπόρο, εκεί που μπορεί να ξεστραβωθει και καμία ομάδα γνωστή εντός Ευρώπης και να σε πάρει κι επιλέγεις να πας στη προτελευταία της Σαουδαραβίας να ντριπλάρεις καμήλες με πετροδόλαρα!

Αυτή είναι ζωή ρε!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button